Indeling van het vakantiehuis

Het huis heeft 3 slaapkamers en twee badkamers.

Beneden

U komt binnen in de sfeervolle en ruime hal met rechts een garderobe en onder de trap een ruime voorraadkast met schoonmaakspullen, stofzuiger enz. Op de begane grond bevindt zich een badkamer. Deze moderne badkamer bestaat uit twee wastafels, een fijne douche en een toilet. Op de badkamer staat ook de wasmachine en de waterontharder die er voor zorgt dat er geen kalk in het water zit.

Links is de keuken en de zitkamer. De keuken is uitgerust met een grote Franse oven met gasfornuis en onder andere een Amerikaanse koelvriescombinatie met ijsblokjesmachine. Met één druk op de knop kunt u ijsblokjes of water tappen. Dankzij het speciale filter is het heerlijk water om te drinken.

Alle benodigdheden vindt u in de keuken; pannen, bestek, servies, glaswerk, broodrooster, koffiezetmachine, keukenmachinegrill enz. enz.

Er staat een tafel met 4 tot 6 stoelen.

De zitkamer is een gezellig ingericht met fauteuils en een leren bank van het merk Wittmann en uiteraard een kleurentelevisie met apps. Netflix en alle Nederlandse zenders zijn bereikbaar. We hebben een schotel met een abonnement van Canal Digitaal. Zowel binnen als buiten en met name rondom het zwembad, is het wifi signaal prima.

Boven vindt u drie sfeervolle slaapkamers met een grote badkamer met douche, dubbele wastafels en toilet.

Twee slaapkamers hebben ieder een groot 2 persoons bed met 2 losse matrassen en de derde slaapkamer heeft  2 één-persoonsbedden. De slaapkamers hebben ieder een grote kast voor hang en leg.